PIZZA POP®
Sydämellisesti, tervetuloa maistamaan PIZZA POP:in New York -tyylisiä Artesan pizzoja!
Meillä alusta loppuun tehtyä. Tuoretaikina joka päivä. Ilman E-koodeja tai lisäaineita. Suomalaista käsityötä parhaimmillaan!
PIZZA POPin taikinan teemme itse omalla reseptiikallamme leipomossamme joka päivä. Taikinamme on aina tuoretta, pakastamatonta, eikä siinä ole lisättyjä E-koodeja tai lisäaineita. Pizzojen täytteinä käytämme ensiluokkaisia ja tuoreita raaka-aineita sekä tietysti oikeaa juustoa. Jauhoseoksen sekoitamme itse salaisella reseptiikalla, jossa hyvän pizzataikinan perustana on mm. puolikarkeaa vehnäjauhoja Helsingin Myllyltä Järvenpäästä, durum-vehnäjauhoja paikalliselta tukkuliikkeeltä sekä muutamaa 00-hienoa erikoishienoa vehnäjauhoa suoraan Italiasta. Taikinan annamme nousta noin puolentoista-kahden vuorokauden verran.
Kokovaihtoehtoja on neljä: pieni 20 cm, normaali 30 cm, medium 35 cm, perhe 40 cm ja Xtra perhe 50 cm. Kaikkiin kokoihin voit valita paksun pohjan (American Pan) näin halutessasi. Glutenittoman pizzan (vain normaali koko) viimeistelyn valmistamme puuhiiligrillissämme – tunnet sen rapeudessa sekä maussa!
Kastikkeeksi voit valita perinteisen POP:in tomaaattipohjaisen kastikkeen tai monista muista kastikevaihtoehdoistamme. Päällä käytämme laktoositonta mozzarella-kermajuustosekoitusta ja halutessasi voit valita veloituksetta myös vegaanisen juustovalmisteen.
Pizzataikinat teemme omassa leipomossa. Leivomme pizzamme aina käsin ja paistamme ne aidossa Pizza Master kiviuunissamme. Palkittua ammattitaitoa jo vuodesta 1996.
BRGR POP®
Tervetuloa maistamaan!
BRGP POPeissa käytämme brioshe sämpylöitä, tuoreita kasviksia ja ainoastaan Aberdeen Angus rotukarjanlihapihvejä. Välissä POPIN kuulua ketsuppia ja aitoa majoneesia.
Tuunaa valitsemallasi juustolla ja lisukkeilla tai rapeaksi grillatulla pekonilla! Lopputulos kruunataan aidossa Josper puuhiiligrillissä n. 350°C, jossa savu ja puuhiilihiillos tekevät grillaukseen lähtemättömän vaikutuksen! Burgerit valmistetaan puuhiilloksella grilliritilöiden sekä pariloiden päällä.
Grillin säädettävä ilmankierto varmistaa sen, että lihassa säilyy sen ominaismaku, rakenne ja mehukkuus aivan uudella tavalla.
Kokeile myös suositut wingsit ja esim. bataattiranskalaiset.
POP’ IN GRILL
Ihan parhaat wingsit!
Meillä paistetaan aidossa Josper puuhiiligrillissä n. 350°C, jossa savu ja puuhiilihiillos tekevät grillaukseen lähtemättömän vaikutuksen! Ruoka valmistetaan puuhiilloksella grilliritilöiden sekä pariloiden päällä. Grillin säädettävä ilmankierto varmistaa sen, että lihassa säilyy sen ominaismaku, rakenne ja mehukkuus aivan uudella tavalla. Tästä ei grilliruoka parane.
Vastuullisuus ja ympäristö
Valitsemme tuotteissamme käytetyt raaka-aineet laadun, alkuperän ja tuotantopaikan suhteen. Suosimme erityisesti paikallisia lähialueen toimittajia, kotimaisia raaka-aineita sekä luomutuotantoa aina, kun se suinkin on mahdollista pohjoisen ilmasto-olosuhteet huomioon ottaen.
Olemme sitoutuneet käyttämään sertifikoituja ja vastuullisesti pyydettyjä kalatuotteita katkarapuja, tonnikalaa, simpukoita sekä lohta. Tästä lisää: www.msc.org
Lihatuotteemme päätoimittajat ovat PNM-Pan Nordic Meat ja Wotkins Oy, molemmat Helsingistä. Pizzajuustomme tulee Suomen Sipoosta, Arlalta. Erikoisjuustot tulevat taas Valiolta ja paikallistukkureilta.
Ympäristö
Ravintolamme kierrättää 100 % paistorasvan, patterit, sanomalehdet, lasit, pahvit, lasipullot, tölkit, PET –juomapullot ja pellin.
Ravintolan valaistus on vaihdettu täysin vähäkulutuksisiin LED- valoihin ja remontoidut asiakas WC:t saivat täysin uudet vettä säästävät kalusteet.